Община Русе обяви открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: Доставка на съдове за сметосъбиране на биоразградими отпадъци за нуждите

...
</TD
>Община Русе обяви открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: Доставка на съдове за сметосъбиране на биоразградими отпадъци за нуждите
Коментари Харесай

Община Русе търси доставчик на съдове за сметосъбиране на биоразградими отпадъци

Община Русе обяви открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: " Доставка на съдове за сметосъбиране на биоразградими отпадъци за потребностите на действието на системата за разделно събиране на биоразградими отпадъци и на анаеробна апаратура, по отношение на осъществяването на план " Проектиране и създаване на анаеробна апаратура за разделно събрани биоразградими отпадъци на територията на РСУО Русе “ по обособени позиции:

Обособена позиция № 1: Доставка на 2188 бр. съдове за сметосъбиране на биоразградими отпадъци с съдържимост 120 литра

Обособена позиция № 2: Доставка на 651 бр. съдове за сметосъбиране на биоразградими отпадъци с съдържимост 1100 литра

Участник в процедурата може да бъде всяко българско или задгранично физическо или юридическо лице или техни обединявания, както и всяко друго образувание, което има право да извършва дейностите, предмет на поръчката, според законодателството на страната, в която то е открито.

Документацията за публичната поръчка е оповестена в профила на купувача на Община Русе, който се поддържа на Централизираната автоматизирана осведомителна система " Електронни публични поръчки “ (ЦАИС ЕОП).

Срокът за подаване на предложения за присъединяване е до 23:59ч. на 09.05.2023г. Офертите се подават посредством платформата /ЦАИС ЕОП/ съгласно разпоредбите за нейното потребление по член 229, ал.1, т.12 от Закона за публични поръчки и при съблюдаване на условията, постановени от възложителя.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР